Overzicht van onze projecten

Project | Lidl Utrecht

Tijd voor een klantcase in Utrecht! Bij deze case hebben we de koelwaterleidingen geïsoleerd in armaflex 19mm.

Op deze foto moest het plaatwerk nog gezet worden. We zijn erg tevreden over het eindresultaat.

Project | CV leiding isolatie

Voor deze case hebben we de CV leidingen voorzien van isolatie. We hebben gebruik gemaakt van steenwol 25mm met Isogenepak.

Deze klant kan weer jaren vooruit! 

Project | Isolatie ketelhuisjes Den Haag

Tijd voor een terugblik naar dit leuke project in Den Haag. We hebben van 3 flats de ketelhuisjes mogen voorzien van isolatie. We hebben gebruik gemaakt van 25mm steenwol en dit afgewerkt met isogenepak (en isolatie matrassen op de appendages).

Isolatie | Boilerruimte

Het isoleren van de boilerruimte draagt bij aan de verduurzaming van je bedrijf. We hebben voor deze klant de boilerruimte geïsoleerd met steenwol 25mm en dit vervolgens afgewerkt met Isogenepak.

Project| Alphatron Rotterdam

Weer een tevreden opdrachtgever. In Rotterdam hebben we luchtkanalen geïsoleerd met 50mm isover lamellendeken en deze zijn afgewerkt met stucco beplating. Het resultaat mag er zijn!

Nieuw Project | Datacenter Almere

Binnenkort mogen we voor één van onze opdrachtgevers aan de slag met de isolatie van 1000m² aan leidingen. Voor deze klus maken we gebruik van armaflex, een veelzijdig isolatiemateriaal dat veel wordt toegepast bij de isolatie van koelapparatuur en distributiesystemen.

Dankzij de thermische isolatieoplossingen van Armacell kun je het energieverbruik optimaliseren én condensvorming voorkomen zonder angst voor lekkage tussen de vezels.

Nieuw Project | Eden Group

We zijn trots te mogen mededelen dat we sinds september 2021 een samenwerking zijn gestart met eden group.

We zijn begonnen met groot brandwerend onderhoud aan de 14 hotels van Eden. Op dit moment hebben we 3 van de 14 gebouwen al volledig voorzien van 100% brandwerende applicaties.

Project | leiding isolatie Amsterdam

Tijd voor een bezoek aan onze hoofdstad. Voor deze klant hebben we in een ketelhuis de CV & WW leidingen geïsoleerd in steenwol 25mm. We hebben de isolatie afgewerkt met isogenepak.

Wil je ook investeren in verduurzaming? Het technisch laten isoleren van leidingen of luchtkanalen zijn een zeer effectieve manier van energie besparen. Daarnaast draagt het bij aan de duurzaamheid van het bedrijf of gebouw.