Technische Isolatie

Met ruim 50 jaar ervaring zijn wij dé betrouwbare partner op het gebied van isolatie van werktuigbouwkundige installaties in de utiliteitsbouw. Wij zijn een echt familiebedrijf en zijn trots op onze lange geschiedenis en expertise in de isolatiebranche.

Onze expertise ligt met name op het gebied van isolatie van werktuigbouwkundige installaties in de utiliteitsbouw. De isolatie van deze installaties is van groot belang voor de energie-efficiëntie en de veiligheid van het gebouw en zijn gebruikers. Door onze jarenlange ervaring en expertise kunnen wij deze projecten efficiënt en vakkundig uitvoeren.

Bij Berger Isolatie BV hechten wij veel waarde aan klantgerichtheid en persoonlijke benadering. Wij begrijpen dat elk project uniek is en dat de wensen en behoeften van onze klanten kunnen verschillen. Daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen en zorgen wij voor een nauwe samenwerking met onze klanten.

Het is belangrijk dat de werktuigbouwkundige installaties goed geïsoleerd zijn, om energie te besparen en om een comfortabel binnenklimaat te creëren.
Wij werken met Armaflex

Bij Berger BV werken we al jarenlang met het isolatiemateriaal Armaflex. Dit hoogwaardige materiaal biedt uitstekende thermische en akoestische isolatie voor werktuigbouwkundige installaties in de utiliteitsbouw. Armaflex is een flexibel, duurzaam en milieuvriendelijk isolatiemateriaal dat bij uitstek geschikt is voor gebruik in de utiliteitsbouw.

Het gebruik van Armaflex biedt verschillende voordelen voor onze klanten. Ten eerste is het materiaal zeer efficiënt in het isoleren van installaties. Armaflex biedt uitstekende thermische isolatie en voorkomt warmteverlies, waardoor comfort in het gebouw wordt verbeterd.

Naast deze voordelen is Armaflex ook een milieuvriendelijk isolatiemateriaal. Het is gemaakt van gerecycled materiaal en is 100% recyclebaar. Hierdoor draagt het gebruik van Armaflex bij aan een duurzamere toekomst.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Wij werken samen met bedrijven en organisaties die zich bezighouden met de bouw, renovatie, onderhoud en exploitatie van utiliteitsgebouwen zoals kantoren, ziekenhuizen, scholen, winkelcentra, luchthavens, sportcomplexen en industriële gebouwen.