Over ons

Welkom bij Berger BV. Een trots familiebedrijf dat al ruim 50 jaar actief is in de bouwkundige isolatie en brandwerende applicatie. Ons bedrijf is in 1973 opgericht door grondlegger Richard Berger. Het harde werken en vakmanschap van Richard hebben bijgedragen aan het succes van ons groeiende bedrijf. Zoon Ronald is sinds 2016 werkzaam binnen bij Berger BV en staat sinds 2022 actief op de voorgrond. Richard en Ronald dragen samen zorg voor Berger Isolatie BV en Berger Brandwerende Applicatie BV.

Wat doen wij?

Wij specialiseren ons in de isolatie van werktuigbouwkundige installaties. Voor werktuigbouwkundige installaties worden speciale en hoge eisen gesteld. Berger BV is een betrouwbare en zeer ervaren partner van het isoleren van technische installaties en brandwerende applicaties.

Wij bieden onze dienstverlening door heel Nederland aan. Wij houden ons bezig met het thermisch, akoestisch en brandwerend isoleren van werktuigbouwkundige installaties. Daarnaast specialiseren we ons in het brandwerend afdichten van doorvoeringen in de utiliteitsbouw. We voeren ook projecten uit op het gebied van ondergrondse infrastructuur, leidingconservering en tracing. Dit doen we in opdracht van installateurs en aannemers door bedrijven uit heel Nederland.


Onze kernwaarden

Bij Berger BV staat de klant altijd centraal. Het team van ervaren vakmensen zet zich dagelijks in om de wensen van de klant te realiseren. Het bedrijf gaat daarbij voor een persoonlijke aanpak en houdt altijd rekening met de specifieke situatie van de klant. Dit zorgt ervoor dat Berger BV al jarenlang een betrouwbare partner is. 

Wij onderscheiden ons als familiebedrijf en de sterke band met onze medewerkers en klanten. Het team van Berger BV is trots op wat zij doen en dat zie je terug in de kwaliteit van de werkzaamheden. Onze vakmensen hebben ruime ervaring in de branche en volgen alle ontwikkelingen en veiligheidsnormen op de voet. 

Service, kwaliteit en vakmanschap staan bij ons hoog in het vaandel. Bij Berger BV ben je daarom altijd verzekerd van de beste service en kwaliteit.

" Vakmanschap en het familiegevoel staan bij ons centraal."